Traineeships bij de Emons Group

21 juni 2019

Eindelijk, je hebt je hbo- of wo-diploma (bijna) op zak! Weet je alleen nog niet precies welke richting je uit wilt? Wij bieden traineeships voor afgestudeerden die op zoek zijn naar hun ware roeping in de logistiek.

Een greep uit de mogelijkheden: analyseer het planningsproces van binnenuit; denk mee over operationele oplossingen, ga mee op bezoek bij een klant; onderzoek en analyseer de supply chain van klanten, vind de juiste snelle manieren van communiceren, en ga zo maar door! Wil je meer weten? Geef je dan op via de inschrijfpagina!

Wij zijn…
‘We are Emons’; een familiebedrijf dat al meer dan 75 jaar hoogwaardige en duurzame logistieke concepten ontwikkelt en aanbiedt aan klanten op de Europese markt. Dit doen we gezamenlijk voor en met de klant door de juiste combinatie van innovatie, ondernemerschap, enthousiasme en creativiteit. De Emons Group is onder meer actief vanuit Nederland, Duitsland, België, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Tsjechië.

Reageren

Ben jij de persoon die wij zoeken? Schrijf je dan snel in!

Wanneer je vragen hebt over de vacature kun je deze stellen via: getstarted@emons.eu.

Aan de inhoud van deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

« Terug naar het nieuwsoverzicht Deel dit bericht: LinkedIn Google+ E-mail

« Nieuwer bericht

Hofmans bij open dag Proeftuin Randwijk

Hofmans bij open dag Proeftuin Randwijk

13 augustus 2019 - Op donderdag 15 augustus zijn wij aanwezig bij de open dag van Proeftuin Randwijk! De proeftuin zal zijn deuren openen voor fruittelers en andere beroepshalve geïnteresseerden. Wij zullen... Lees meer »

Ouder bericht »