Sustainable in a minute
Cheaper in costs
Size matters
Innovative
+31 (0)88-9001390
Onderdeel van Emons Group
Afbeelding voor Onderdeel van Emons Group

Sinds 1943

De Emons Group is een solide, particuliere groep bedrijven, welke bestaat sinds 1943. Vanaf het begin heeft de Emons Group een duidelijke strategie gehad: niet doen wat iedereen doet, maar ons voortdurend onderscheiden door middel van innovatieve en duurzame concepten en dat in meerdere nichemarkten tegelijk.

Een logistiek dienstverlener heeft in onze ogen alleen bestaansrecht als hij toegevoegde waarde levert aan zijn klanten. Dat gaat veel verder dan het bieden van de goedkoopste prijs per pallet; tonnage of vierkante meter vervoerd glas. Ook het milieuaspect, een zo laag mogelijk CO2-uitstoot per transporteenheid, is van groot belang.

Ontdek onze divisies

De beste, innovatieve logistieke oplossingen van morgen!

Afbeelding van 2WIN – cargo logistics

Emons Cargo

2WIN – cargo logistics

Transport van niet- stapelbare goederen met een pallet/eenheid hoogte tot 1.80m. Onze dubbeldek trailer verhoogt de capaciteit met ruim 63%

Meer over 2WIN

Afbeelding van Glass logistics

Van Huët

Glass logistics

Gespecialiseerd in transport van grote, verschillende formaten vlakglas! In geheel Europa leveren we services met onze innovatieve, lichtgewicht glasbinnenladers!

Meer over Van Huët

Afbeelding van Champost logistics

Hofmans

Champost logistics

Ruim 40 jaar ervaring in de levering van champost, de humusrijke bodemverbeteraar uit de champignonteelt. Oog voor de circulaire economie door het innovatieve Upcycling.

Meer over Hofmans

Emons Service Center

We koppelen diepgaande transportkennis aan de meest moderne informatietechnologie. Met deze kwaliteiten kunnen we onze klanten helpen meer voordeel te behalen uit hun logistieke data, kunnen we analyseren of procesbesparingen mogelijk zijn en daarnaast kunnen we ook snel applicaties ontwikkelen. We zijn actief in diverse ‘Topsector Logistiek’-programma’s en werken samen met TNO en diverse universiteiten aan nieuwe platforms zoals de Dutch Logistic Data Space. Onze projecten hebben geleid tot vele wetenschappelijke papers waaronder de toepassing van OTM (Open Trip Model), process mining in transport en slimme benchmark analyses met artificial intelligence.

Afbeelding
Afbeelding

Verhuur

Naast logistieke diensten biedt Emons ook magazijn- en kantoorruimte aan. De Emons Group is aanwezig op diverse strategische locaties, met snelweg-, luchthaven- en havenverbindingen altijd op korte afstand

Contact Emons Group