Enthousiaste IT'er gezocht

22 november 2019

Haal jij voldoening uit het oplossen van IT-problemen? Spreekt het je aan om continu bij te leren, op de hoogte te blijven en een gezonde dosis verantwoordelijkheid te hebben?  Dan ben jij de behulpzame IT-er die wij zoeken, dus neem snel contact op!

Wij zijn de Emons Group, een internationale groep van innovatieve bedrijven in de transportsector. Omdat digitalisering en daarmee ook IT steeds belangrijker wordt, hebben wij een aparte businessunit opgericht om ervoor te zorgen dat wij voorop blijven lopen met onze unieke logistieke dienstverlening. 

We worden steeds afhankelijker van IT, dus jouw hulp is hard nodig. Heb jij voldoende drive om gericht problemen op te lossen, vragen te beantwoorden en kun jij jouw steentje bijdragen aan het optimaliseren van processen? 

Jij gaat werken in een team van dataspecialisten en IT-professionals. Een team met een professionele en informele sfeer. Iedere mening in het team telt, dus ook jouw inbreng wordt erg gewaardeerd. 

Als je affiniteit hebt met IT, leergierig bent en zelfstandig kunt werken dan zien we jouw bericht met een korte CV graag verschijnen. Vertel ons wie je bent en wat jou aantrekt in dit werk. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Reactieadres: getstarted@emons.eu

« Terug naar het nieuwsoverzicht Deel dit bericht: LinkedIn Google+ E-mail

Ouder bericht »

Hofmans bij open dag Proeftuin Randwijk

Hofmans bij open dag Proeftuin Randwijk

13 augustus 2019 - Op donderdag 15 augustus zijn wij aanwezig bij de open dag van Proeftuin Randwijk! De proeftuin zal zijn deuren openen voor fruittelers en andere beroepshalve geïnteresseerden. Wij zullen... Lees meer »